Τυροκαφτερή

Υλικά
250γρ. τυρί φέτα
150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας ξύδι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
λίγο πιπέρι και μπούκοβο
Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά έως ότου να γίνουν μια παχύρρευστη κρέμα. Αδειάζουμε την τυροκαφτερή σε ένα γυάλινο ή πήλινο μπολ και την βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσει. Για να γίνει πιο πικάντικη μαζί με την πάπρικα βάζουμε 1/2 κουτ. γλυκού μπούκοβο.
Σερβίρεται ως ορεκτικό ή ως δροσερός μεζές για το κρασί και το ούζο.


Δοκιμάστε επίσης χοιρινή τηγανιά.